Naţional Sebiş obţine victoria cu Millenium Giarmata

Naţional Sebiş obţine victoria cu Millenium Giarmata
0 comments, 06/09/2014, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Trupa lui „Ştili” Abrudean a controlat clar meciul din această seară cu Millenium Giarmata, câştigat de gazde cu 2-0 (2-0). Sebişul a început în forţă şi şi-a asigurat repede liniştea, cu două goluri marcate în primul sfert de oră. Mai întâi, Sulea a deschis scorul după o centrare perfectă a lui Radu, pentru ca la patru minute distanţă Lazea să marcheze direct din lovitură liberă de la 25 de metri. Naţionalul a rămas la cârma jocului, iar până la pauză, timişenii nu şi-au creat nicio ocazie clară de poartă.

Decisivi în primul sfert de oră

Giarmata nu a mai avut ce pierde şi a ieşit la atac în partea a doua, lăsând spaţii mari de manevră pentru „alb-albaştri”. Sulea, Ţârlea şi Radu puteau face scor de neprezentare, în vreme ce Leuca şi ex-utistul Diarra au irosit singurele situaţii mai periculoase ale timişenilor. Finalul a fost controlat tactic de trupa din Sebiş, care câştigă fără emoţii derby-ul etapei a doua din „C4” şi face şase puncte. Miron – Raț, Mardare, Bier, Neacșu – Apostol, Lazea, Țârlea (73 Roman), Bozian – Sulea, Radu (84 Susan) a fost distribuţia celor de la Naţional.

Abrudean: „Victorie pe deplin meritată”

O victorie frumoasă, muncită şi pe deplin meritată. Ne-am atins obiectivul, acela de a obţine trei puncte. Am făcut o partidă foarte bună şi în opinia mea am fost peste Giarmata la toate capitolele. În afara golurilor, ne-am mai creat încă 4-5 ocazii foarte mari. E prematur să vorbim de şanse de promovare, luăm fiecare joc în parte şi analizăm ce avem de făcut în continuare. Ne aşteaptă un meci greu la Mehedinţi, echipă pe care am urmărit-o săptămâna trecută. Terenul este foarte bun acolo, pornim cu şanse egale”, ne-a declarat antrenorul Sebişului, Adrian Abrudean.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.