Victoria Zăbrani – Crişul Chişineu Criş 1-6 (0-3)

Victoria Zăbrani – Crişul Chişineu Criş 1-6 (0-3)
0 comments, 31/05/2012, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Crişul Chişineu Criş s-a impus fără probleme, scor 6-1 pe terenul celor de la Victoria Zăbrani, urccând pe primul loc în clasamentul ligii a IV-a Arad, doar până la finalul partidei dintre Păuliş şi Pâncota. Pâncotanii reluându-şi fotoliul de lider.

Băieţii pregătiţi de Alin Drăgan au forţat motoarele încă din debutul partidei, reuşind să deschidă scorul încă din minutul doi, prin Faur din penalty. În min. 16, Crişul beneficiază de o nouă lovitură de la 11 metri, Alin Drăgan reuşind să transforme şi să aducă scorul la 2-0 pentru oaspeţi. În min. 40, Victoria Zăbrani primeşte o lovitură de la 11 metri pe care o execută Hodan, mingea loveşte transversala şi scorul rămâne nemodificat. La puţin timp înainte de finalul primei reprise, meciul se transformă în camp de luptă. În încercarea de a lovi mingea cu capul, în timp ce sare, Moţ îşi loveşte foarte tare adversarul cu cotul în cap. Moţ vede un cartonaş galben dar după ce a văzut că lui Grădinaru îi curge sânge, arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi a dictat penalty Fostul utist a fost transportat de urgenţă la spital, suferind o rană la cap de aproximativ cinci centimetri. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Dăgan, majorândscorul la 3-0.

După pauză, mai exact în min. 52, Crişul îşi măreşte avantajul cu încă un gol purtând semnătura aceluiaşi Drăgan, 4-0. După mai multe faze de atac eşuate pe rând de Talpaş, Dragoş şi Ungur, Crişul loveşte din nou prin golul lui Raşca, 5-0. În min. 64  Dragoş îi centrează lui Talpaş care îi „ia faţa” fostului coleg Dulhaz şi înscrie golul de onoare al zăbrănenilor. În ultimele minte ale jocului, Cati înscrie golul pentru 6-1, gol care închide tabela.

 „A fost un meci ușor, la discreția noastră, chiar dacă ne-au lipsit cinci dintre titulari. Am crezut că va fi mai greu, dar nici vorbă de așa ceva. Ne-a ieșit jocul per total, dar și mie, personal. S-a jucat foarte dur din partea lor, nu știu din ce cauză au evoluat așa”,a declarat Alin Drăgan.

De cealaltă parte, Gigi Cameniţă se declară nemulţumit de condiţia fizică a elevilor săi şi de antifotbalul practicat în meciul cu Crişul:

“Noi am avut primii şansa de a deschide scorul şi în loc să deschidem  scorul am primit gol. După penalty dăm o bară şi iar primim gol. După golul doi iarăşi dăm o bară şi ratăm şi un 11 metri. Eu zic că am făcut o primă repriză destul de bună în faţa unui adversar redutabil. Pregătirea fizică lasă de dorit, la fel şi disciplina care este un luicru foarte important. În momentul în care nu mai putem să alergăm, începem să facem prostii şi fapte necugetate, lucruri care nu îşi au locul în terenul de fotbal” a declarat Gigi Cameniţă

Au evoluat: 

Victoria Zăbrani: Deffert – Lionti, Moț, Edu, Iancu (min. 44 – Dragoș), Ungur, Schmidt, Randu, Hodan, Talpaș, Krajcar (min. 52 – Stancu)

Criș: Dulhasz (min. 65 – Rus) – Lăcătuș, Grădinaru (min. 44 – Ponta), Dema, Cati, A. Drăgan, Grecsner (min. 72 – Sechereș), Ignat, Faur, Popa, Rașca

Arbitri: I. Deac – S. Mocanu, E. Cristea

Observatori AJF: Dorin Vătran şi Flavius Domide

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *