Pavel Piroş susţine venirea lui Dragomir la şefia LPF 2

Pavel Piroş susţine venirea lui Dragomir la şefia LPF 2
0 comments, 08/01/2015, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Ştefan Stana (ACS Berceni), Pavel Piroş (Şoimii Pâncota), Ionuţ Ivan (FC Olt) şi Constantin Prepeliţă (Unirea Slobozia) sunt unii dintre conducătorii cluburilor din Liga 2 care au vorbit sau propus ca Dumitru Dragomir să devină noul preşedinte al LPF2. În emisiunea „Trafic Sport” de la Sport Total FM, cei amintiţi mai sus au vorbit despre această posibilitate. Auraş Braşoveanu, actualul preşedinte, nu va fi îndepărtat din conducerea Ligii, ci va fi „vicepreşedinte, sau prim-vicepreşedinte”, pentru a i se recunoaşte meritele ca iniţiator al acestui proiect. Cel mai tranşant şi împotriva rămânerii lui Auraş Braşoveanu la conducerea LPF2 este Pavel Piroş, preşedintele şi finanţatorul echipei Şoimii Pâncota: „nu ne-a susţinut cum trebuie şi nu ne-a ajutat”, au fost cuvintele omului de afaceri din judeţul Arad. Acesta crede că Dumitru Dragomir „va fi omul cel mai potrivit pentru a conduce Liga 2″ şi că are „încredere în tandemul Chivorchian – Dragomir”.

Preşedintele echipei Şoimii Pâncota,  Pavel Piroş, a intervenit la Sport Total FM şi şi-a spus la rândul său părerea: „Aveam şi eu această informaţie. Este o propunere bine venită şi o susţin de pe acum. Va fi omul cel mai potrivit pentru a conduce Liga 2. Această propunere va fi susţinută şi de celelalte echipe din partea de Vest a ţării. Părerea mea este că domnul Braşoveanu nu ne-a susţinut cum trebuie şi nu ne-a ajutat. Domnul Dragomir are o experienţă enormă în acest fotbal şi voi face totul pentru a-l susţine. Aş dori foarte multă transparenţă, toate Aunările Generale să fie foarte bine organizate, pentru că de fiecare dată au fost nişte poveşti acolo care nu ne-au interesat. Vrem nişte bani din drepturile TV aşa cum a fost şi până acum, mai puţin 2014. Vrem să obţinem mici beneficii care să ajute cât de puţin fiecare club în parte, pentru că orice sumă este binevenită la orice club din Liga 2. Am încredere în tandemul Chivorchian – Dragomir, oameni cu experienţă în fotbalul nostru cum nu prea vezi prin alte părţi”, a declarat Piroş în emisiunea „Trafic Sport”.

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a intervenit şi el la Sport Total FM pentru a discuta despre această propunere, dezvăluind că deocamdată nu s-a decis dacă să accepte să se implice sau nu. „Sunt un om care sunt căutat, încă sunt verde şi mai am ceva de spus în viaţa asta. Ei s-au gândit că pot să-i ajut. Am avut discuţii cu ei şi le-am spus că pot să-i ajut fără niciun leu, dar în momentul când aduc bani aş putea să primesc şi eu o parte, dar va fi cale lungă până acolo… Nu mi-am dat încă acordul, dar le-am spus că aş putea să-i ajut. Trebuie să mă întâlnesc cu avocaţii şi să văd, pentru că sursele de finanţare sunt destul de precare în acest moment. Bineînţeles că ajutorul meu va fi evident, iar ei vor fi într-un câştig total, dar nu sunt hotărât la această oră. S-ar putea să particip la acea adunare, chiar dacă nu-i voi ajuta, dar câteva sfaturi tot le voi da. Sunt conştient că mă înham la o muncă de 24 de ore din 24, deplasări peste deplasări, nu numai să stai pe un scaun. Sursele financiare pentru cluburi asta e principalul obiectiv. Acolo trebuie să faci bani, astfel ce să faci acolo. Dacă mă voi decide, îmi voi face o strategie, va fi extrem de greu, dar cred că voi reuşi”, a spus Dumitru Dragomir la Sport Total FM.

Sursă: liga2.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.