UTA vrea să revină la antrenamente. Hrezdac, sezon încheiat

UTA vrea să revină la antrenamente. Hrezdac, sezon încheiat

Laszlo Balint a decis să îşi cheme jucătorii din nou la antrenamente începând de luni, 23 martie. Asta deşi în România s-au interzis activităţile sportive, iar evenimentele în aer liber, cu până în 100 de persoane, sunt posibile doar dacă se respectă regula de păstrare a distanţei de cel puţin un metru între participanţi. Deci, destul de complicat în privinţa antrenamentelor la fotbal. Cert este că antrenorul UTA-ei vrea să îşi ţină echipa în priză, pe perioada pauzei forţate pricinuite de pandemia de coronavirus şi tocmai de aceea le-a trasat elevilor săi un program individual de pregătire chiar şi în aceste zile, când toţi sunt acasă, alături de familiile lor.

Aşadar, liderul detaşat al Ligii a II-a ar putea relua antrenamentele pe „Motorul” şi pe perioada stării de urgenţă, începând de săptămâna viitoare, dar cu o serie de măsuri de autoprotecţie, dezinfectare a vestiarelor şi interzicerea persoanelor străine la stadion. Există, totuși, un fotbalist care nu-și va putea relua antrenamentele şi pentru care sezonul este deja încheiat.

Este vorba despre Denis Hrezdac, nevoit să se opereze pentru refacerea ligamentelor de la genunchiul piciorului drept. UTA are 50 de puncte şi e lider detaşat în Liga a II-a, la 11 puncte distanță de următoarele clasate, CS Mioveni și Turris Turnu Măgurele.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *