O comisie LPF a dat undă verde meciului UTA – Voluntari, pe noul stadion al Aradului

O comisie LPF a dat undă verde meciului UTA – Voluntari, pe noul stadion al Aradului

Trei reprezentanți ai Ligii Profesioniste de Fotbal s-au asigurat că omologarea parțială dată săptămâna trecută arenei „Francisc Neuman” are acoperire și în teren. S-au făcut măsurători la nivelul gazonului şi la cele două porţi, dar s-au inspectat încă o dată sistemul de nocturnă, tribuna I, cabina de comandă, sectoarele rezervate presei scrise și TV, dar și vestiarele de la demisol. Cu o singură excepţie, specialiştii LPF au fost mulţumiţi de ce au văzut la stadion şi în consecinţă, au dat undă verde disputării meciului UTA – FC Voluntari, din etapa a doua a Ligii 1, la Arad.

Până joi trebuie finalizată şi parcarea din fața stadionului, pentru cele două autocare ale echipelor, dar și pentru carul de transmisie al televiziunilor ce produc partida. Primăria promite că totul va fi în regulă, mai ales că în acea zonă se lucrează intens în ultimele zile. Aşadar, totul este pregătit pentru inaugurarea noului stadion al Aradului, care coincide din fericire cu revenirea UTA-ei în Liga 1.

Singurul aspect dezamăgitor este că spectatorii nu vor avea acces la meci, ca urmare a pandemiei de coronavirus şi a măsurilor impuse de autorităţi. Meciul UTA – FC Voluntari este programat vineri, 28 august, de la ora 21.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *