UTA mai anunţă, totuşi, un caz de COVID! Echipa nu are însă de suferit

UTA mai anunţă, totuşi, un caz de COVID! Echipa nu are însă de suferit

UTA are, totuşi, un nou infectat cu noul coronavirus, dar nu e din cadrul staffului tehnic sau lotului de jucători. Vorbim despre un fizioterapeut (intrat în izolare de ieri), care nu a făcut deplasarea cu echipa la Constanța și care nu a mai avut contact cu echipa de săptămâna trecută, mai exact de la antrenamentul de joi, ultimul înaintea plecării spre Litoral.

Iată comunicatul clubului UTA: „Ieri, clubul nostru a efectuat cea de-a zecea testare COVID. Toți jucătorii și staff-ul tehnic sunt negativi. Un membru al staff-ului medical auxiliar a avut rezultatul testului pozitiv și a intrat în izolare. Echipa își continuă programul normal, deoarece persoana respectivă nu a efectuat deplasarea cu echipa la Constanța și nu a intrat în contact cu jucătorii și staff-ul tehnic.  

Menționăm că jucătorii ale căror rezultate au ieșit pozitive la precedenta testare vor fi retestați în cursul zilei de mâine. Cei care vor fi negativi vor ieși din izolare și își vor relua activitatea alături de echipă.”

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *