Nimic la nimic! CS Mioveni – UTA 0-0

Nimic la nimic! CS Mioveni – UTA 0-0
0 comments, 06/11/2021, by , in Fotbal, Liga 1, Ultimele stiri

Meciul de la Mioveni a îndemnat o nouă deziluzie pentru fanii cu pretenții ai „Bătrânei Doamne”. Că, har Domnului, aplaudaci sunt destui. Remiza albă obținută pe terenul unei formații suferinde aduce 24 de puncte în contul lui UTA la final de tur, iar singurul aspect pozitiv poate fi acela al porții rămasă neperforată a lui Balauru, care l-a înlocuit pe Iacob, între buturile echipei fanion de pe Mureș.

Partida a început avându-i pe arădeni mai mult în jumătatea adversă. Lupta în gol pentru angajarea unicului vârf, Dangubic, a durat o jumătate de oră. Albanezul Batha a trimis o pasă peste defensiva adversă, dar finalizarea înaintașului croat nu a găsit cadrul porții apărate de Ducan. Peste încă zece minute s-a consemnat cea mai mare ocazie a primei părți. Miculescu, distribuit în centrul liniei mediane, a primit o pasă puțin lateral stânga, șutul său în cros a fost respins de portarul gazdelor până la Dangubic, dar acesta, cu toată poarta în față, de la marginea careului mic, a trimis peste transversală. Ce ocazie!!

Balint a încercat după pauză să aducă forțe proaspete în toate compartimentele. Baravykas în locul lui Shlyakov, Antal pentru Dangubic, Passaglia și Wagner la Batha și Roger au însemnat, per ansamblu, deziluzii. Jocul a rămas unul sterp pentru arădeni, care au bifat a doua partidă consecutivă fără gol marcat. Mai mult decât atât, roș-albilor le-a trecut glonțul pe lângă ureche la ocaziile lui Dumitriu (’63), Garutti (’86) sau Toma (’87), ultimele două cu lovituri de cap, scoase miraculos în corner de Balauru și Erico. Culmea, a fost un duel în urma căruia Balint s-a declarat mulțumit iar Pelici nemulțumit, deși echipa cu pretenții a fost, cel puțin după locul ocupat în clasament, aceea a oaspeților.

Pauza competițională de două săptămâni poate aduce o nouă stare de spirit în rândul arădenilor (n.r., dacă se vor rezolva problemele dintre banca tehnică și conducerea clubului), care se vor deplasa pe malul Mării Negre în uvertura returului, pentru meciul cu Farul, din fieful „marinarilor”.

Bogdan Cioara

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.