Victorie și salt pe locul 5: Avântul Periam – Progresul Pecica 1-2 (0-2)

Victorie și salt pe locul 5: Avântul Periam – Progresul Pecica 1-2 (0-2)
0 comments, 08/11/2021, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Vizita la Periam a însemnat pentru Progresul trei puncte logice securizate încă din prima repriză. Pe terenul lanternei roșii, jucătorii antrenați de Sorin Bălu au deschis repede scorul, prin Enciu, care a transformat o lovitură de la 11 metri după ce tot el a fost faultat în careu (0-1, ’4).

La capătul primului sfert de oră al întâlnirii de la sud de Mureș, diferența era de două goluri în favoarea vizitatorilor. Saizu a executat un corner, mingea a ajuns la Țugulescu, iar fundașul dreapta a înscris cu capul (0-2, ’15). Ocaziile au curs pentru pecicani, dar Capătă și Enciu au menținut tabela intactă până spre final. Gașpar a redus din handicap (1-2, 88), dar finalul nu a mai consemnat nimic notabil.

Sorin Bălu a început partida cu următorul unsprezece: Zamfir – Țugulescu, Telescu, Podină, Onișor – Ștefan, Oancia, Răchită, Saizu – Enciu, Capătă. Pe parcursul jocului au mai evoluat Bănățan, Wild, Moraru și Tambor.

Urmează pentru Progresul întâlnirea cu CS Dumbrăvița, ocupanta locului 4 în seria C8 din Liga 3, între cele două echipe distanța fiind de doar două puncte.

(B.C.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.