Duelul Pelici – Balint, sub lupa arbitrului Radu Petrescu

Duelul Pelici – Balint, sub lupa arbitrului Radu Petrescu
0 comments, 06/11/2021, by , in Fotbal, Liga 1, Ultimele stiri

Ultima etapă a turului din actuala stagiune programează printre altele, sâmbătă de la ora 17: 30, întâlnirea dintre CS Mioveni și UTA. Astăzi s-a stabilit brigada de arbitri a întâlnirii, iar la centru va fi bucureșteanul Radu Petrescu. Acesta va fi ajutat la cele două linii de bistrițeanul Mihai Marica și de Alexandru Vișan, din Galați. Arbitru de rezervă a fost desemnat Andrei Moroiță, din Ploiești. Cu centralul de 39 de ani UTA s-a mai întâlnit o singură dată în acest campionat, în runda a treia, când a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu FCSB.

 

Probleme interne la UTA

De la UTA vor lipsi Hora, accidentat în etapa trecută și muntenegreanul Vukcevik, convocat la echipa națională a țării sale pentru dubla confruntare din preliminariile Campionatului Mondial cu Olanda și Turcia, de pe teren propriu. „Nu vreau ca UTA să fie principalul adversar al ei”, a fost declarația în jurul căreia și-a constituit Gyuszi Balint speach-ul din zilele premergătoare partidei. Tensiunile dintre corpul tehnic și conducerea clubului, anunțate imediat după eșecul de pe teren propriu, 0-1 cu Chindia, continuă, din câte se vede. Este interesant de urmărit cum vor putea roș-albii să facă uitate pe teren toate aceste probleme interne.

 

Pelici vrea victoria și saltul peste locurile de baraj

De cealată parte, CS Mioveni ocupă locul 14, primul peste linia retrogradării. Argeșenii nu au mai învins în campionat de la 23 august, când s-au impus la limită, scor 1-0 cu FC U Craiova 1948. Pe banca tehnică a formației nou promovate se află Alexandru Pelici, o mai veche cunoștință a arădenilor. În urmă cu doi ani, când o antrena pe Ripensia, Pelici i-a oferit o lecție tactică de ținut minte lui Balint. Ripensia a revenit după ce a fost condusă și a reușit să obțină toate cele trei puncte, după un 2-1 care a produs bucurie mare în tabăra roș-galbenilor. Totuși, la finele acelui sezon, UTA reușea promovarea în primul eșalon, ultimul meci jucat înaintea întreruperii sezonului din cauza pandemiei fiind un 3-0 acasă, tocmai cu Ripensia…

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *