Nedreptatea ce i se face UTA-ei a ajuns şi în atenţia presei internaţionale

Nedreptatea ce i se face UTA-ei a ajuns şi în atenţia presei internaţionale

UTA conducea autoritar eşalonul fotbalistic secund şi era ca şi promovată în Liga 1. Cu un avans considerabil după 24 de etape, de 11 puncte față de următoarele două clasate, CS Mioveni și Turris, arădenii s-au trezit că mai au, acum, doar cinci lungimi în faţă, după ce FRF a decis să înjumătățească punctele tuturor celor șase echipe care intră în play-off. UTA a anunțat că va respecta competiția și va disputa cele cinci meciuri din play-off, dar că va ataca decizia Federației la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Cazul UTA-ei a ajuns și în atenția presei din străinătate. Reuters și The Guardian au scris despre situația din Liga a II-a, citând comunicatul emis de arădeni, dar și poziția FRF.

UTA Arad, liderul din liga secundă a României, a anunțat joi că va face apel împotriva <deciziei total discriminatorie> a Federației naționale de fotbal, aceea de a încheia sezonul cu un play-off între primele șase echipe, ele având punctele înjumătățite FRF a transmis că a luat această decizie după ce toate echipele din Liga 2 au votat pentru trei opțiuni diferite, a scris Reuters.

UTA Arad a acuzat Federația Română de o <decizie total discriminatorie>, după ce echipelor din Liga 2 li s-au înjumătățit punctele și li s-a impus un play-off. Aradul avea 11 puncte avans înaintea suspendării campionatului, notează The Guardian.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *