Fotbaliştii UTA-ei se vor testa luni, iar după rezultate se intră în cantonament

Fotbaliştii UTA-ei se vor testa luni, iar după rezultate se intră în cantonament

UTA şi-a stabilit programul pe care îl va urma începând de luni, 18 mai. În cursul zilei de mâine se vor face testele COVID, iar în funcție de primirea rezultatelor, se va intra marţi sau miercuri în cantonament, la Hotel „Subcetate”, locația de altfel obişnuită a clubului, unde există toate condițiile pentru respectarea normelor din acel protocol stabilit de autorităţi. De acolo se va pleca spre stadionul Motorul, unde echipa îşi va susţine antrenamentele.

Important de menționat, cine va ieşi pozitiv la testul COVID nu va intra în cantonament. Va putea face acest lucru doar în momentul în care va fi declarat vindecat, tot în urma testării. Pregătirea va demara iniţial în grupuri mici de jucători, conform normelor în vigoare, dar după 1 iunie se speră la relaxarea măsurilor, inclusiv a obligativităţii cantonamentului. Bineînţeles, de luna viitoare ar trebui să înceapă şi antrenamentele colective.

În paralel, cei din conducere lucrează tot mai serios la planul de atacare a deciziei FRF (n.n. play-off cu înjumătăţire de puncte) la TAS. De asemenea, se fac demersuri la Primărie pentru deblocarea banilor câştigaţi prin proiecte. Este vorba despre 2,9 milioane de lei, fonduri nerambursabile, de care UTA are nevoie ca de aer.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *