Cod roşu la FRF: mesajul ultraşilor UTA-ei a ajuns la Casa Fotbalului!

Cod roşu la FRF: mesajul ultraşilor UTA-ei a ajuns la Casa Fotbalului!

După nedreptatea ce i s-a făcut UTA-ei, suporterii arădeni se mobilizează şi protestele din mediul online se mută chiar în faţa Casei Fotbalului, acolo unde Burleanu şi echipa sa au născocit acel scenariu devenit cunoscut nu doar în România ci şi în străinătate, publicaţii internaţionale importante semnalând această situaţie fără precedent. Play-off-ul cu puncte înjumătăţite între primele şase clasate din Liga a II-a a fost contestat deja de nume importante din fotbalul românesc, Ilie Dumitrescu sau Florin Prunea fiind doar două dintre ele.

UTA are „aliaţi” chiar şi printre antrenorii rivalelor din play-off, aproape toţi recunoscând că „Bătrâna Doamnă” a fost dezavantajată clar de această decizie a FRF. Regula nu se schimbă în timpul jocului iar meritul sportiv trebuie să primeze, conform normelor trasate de UEFA, doar că şeful fotbalului românesc nu vede şi nu aude. Plus că nu îşi asumă nici vreo decizie, atâta timp cât, printr-o şmecherie ieftină (n.n. votul), a avut grijă să le dea…mutarea în plic cluburilor.

Cert este că nemulţumirea ultraşilor de la UTA a devenit şi mai vizibilă odată cu bannerul semnat „Out Of Control” – facţiune a galeriei utiste, pe care stă scris ”FRF= Mafia”. Iar fanilor arădeni li se dau asigurări, că în cazul unor proteste ceva mai ample, vor primi întăriri chiar din Capitală, unde „fraţii” de la Steaua sunt gata să li se alăture.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *