Memorialul “Ioan Popoviciu” la tir

Memorialul “Ioan Popoviciu” la tir

      Poligonul de tir Sorin Babii a fost gazda celei de-a 12-a ediţii a Memorialului Ioan Popoviciu la tir, proba de pistol aer comprimat, competiţie care a adunat la start un număr de peste 30 de pistolari, legitimaţi la CSM Arad şi CSU Oradea. Pistolarii pregătiţi de Monica Toth, Gheorghe Pop, Mircea Budurişan şi Ion Vasilescu, au reuşit o serie de clasări pe podium.

       La seniori, Lazăr Felix a ocupat primul loc iar Marcel Bartoş s-a situat pe poziţia a treia, ambii sportivi sunt legitimaţi la CSM Arad. La juniori I, primii doi clasaţi au fost arădenii Sergiu Raab şi Alexandru Iliescu, iar la juniori II podiumul a fost al CSM -ului, format din Paul Epure, Kevin Kling şi Casian Codrean, Giorgiana Pintea a fost prima la senioare, la junioare Izabela Troeschi, Loredana Sabău şi Alexandra Morar s-au clasat pe locurile doi, trei şi patru, iar la junioare II s-au remarcat Alexandra Buda, Claudia Kaposztai, Melisa Nunciu şi Mădălina Malicski, situate în ordine pe primele patru poziţii.

       Cu siguranţă, competiţia a fost un bun prilej de pregătire în vederea participării la etapa cu numărul trei al Campionatului Naţional de aer comprimat de la Bucureşti.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *