Marius Copil joacă iar trei meciuri, în Cupa Davis! Tandem cu Tecău, duminică, la dublu

Marius Copil joacă iar trei meciuri, în Cupa Davis! Tandem cu Tecău, duminică, la dublu

Tenismanul Nicolae Frunză îl va întâlni pe Nicolas Alvarez în primul meci de simplu al întâlnirii dintre echipele României şi statului Peru, din barajul pentru calificările la faza finală a Cupei Davis, potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri, la Cluj-Napoca. Frunză (numărul 626 mondial la simplu şi 954 la dublu) va juca în premieră cu Alvarez, prima rachetă a sud-americanilor (392 ATP la simplu, 486 la dublu), sâmbătă, de la ora 12:00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Al doilea meci de simplu al zilei va fi cel dintre arădeanul Marius Copil (275 ATP la simplu şi 479 la dublu) şi Conner Huertas del Pino (654 ATP la simplu şi 399 la dublu), de asemenea, un duel în premieră.

Ziua de duminică va debuta la 11:30 cu meciul de dublu, dintre perechea Marius Copil/Horia Tecău şi cuplul Sergio Galdos/Arklon Huertas del Pino. Dacă Tecău e numărul 17 la dublu în lume, Sergio Galdos se află pe 143, iar Arklon Huertas del Pino pe 939. În al treilea meci se simplu se vor înfrunta Marius Copil şi Nicolas Alvarez, iar ultimul este programat între Nicolae Frunză şi Conner Huertas del Pino, în ambele cazuri dueluri în premieră.

Din echipei României mai fac parte Ştefan Paloşi (numărul 647 la simplu şi 747 la dublu) şi Gabi Adrian Boitan (722 la simplu şi 1.311 la dublu). Peru a venit în România fără cel mai bun jucător al său, Juan Pablo Varillas (130 ATP la simplu, 376 la dublu). Cele două echipe se întâlnesc pentru prima oară în Cupa Davis.

(agerpres)

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.