Spectatorii au liber pe stadioane, 30% între orele 5-21. Dorință uriașă de victorie în UTA – FC Argeș

Spectatorii au liber pe stadioane, 30% între orele 5-21.   Dorință uriașă de victorie în UTA – FC Argeș

Eduard Novak, Ministrul Sportului, a declarat conform gsp.ro că fanii revin în arene la o capacitate de 30%. Condițiile sunt ca persoanele să aibă cel puțin zece zile de la schema  completă de vaccinare sau să se afle între a 15-a și a 180-a zi după infectarea cu Sars-Cov-2. Prezența spectatorilor este permisă între orele 5-21.

Sunt șanse 90% ca meciul UTA – FC Argeș să se joace cu spectatori în tribune. Așteptăm confirmarea oficială”, ne-a declarat de câteva minute Tudor Mihai Vasil, ofițerul de presă al clubului UTA.

 

A doua etapă a returului programează mâine, de la ora 17:30, pe Arena Francisc Neuman, partida de fotbal dintre UTA și FC Argeș. Arădenii nu au găsit drumul spre gol în ultimele trei jocuri din campionat, în care și-au trecut în zestre doar două puncte.

 

Hora, apt de joc

La conferința de presă premergătoare meciului cu alb-violeții din Trivale, Gyuszi Balint, antrenorul lui UTA, vorbea despre o mare dorință de victorie a echipei sale. Iar scopul ar trebui să fie acela de a obține cele trei puncte, cu orice mijloace. ,,Poate să fie maseurul cel mai bun jucător sau cel care înscrie”, a subliniat tehnicianul importanța unui eventual succes.

Revine Hora în lotul roș-albilor, după o absență de o lună, astfel compartimentul ofensiv urmând să fie, speră suporterii, într-o mult dorită revitalizare.

 

,,Vulturii”, pe val

De cealaltă parte, FC Argeș își dorește revanșa după înfrângerea din tur, scor 0-1, prin golul înscris de croatul Dangubic. Piteștenii au acumulat 14 puncte din deplasare în acest sezon, ceea ce îi transformă într-o formație redutabilă pe terenuri străine. Forma de moment a echipei antrenate de cuplul Ianovschi – Prepeliță este la cote înalte, după victoria cu 3-2 de pe teren propriu, cu CSU Craiova, de săptămâna trecută.

 

Arbitru nou în acest sezon pentru UTA

Sorin Costreie din Buftea (Ilfov) va conduce la centru partida de sâmbătă. El va fi ajutat la cele două linii de bucureșteanul Andrei Constantinescu și de Ferencz Tunyiogi din Zalău (Sălaj), în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat George Găman din Craiova (Dolj).

B.C.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.