Lincar îşi face curaj înainte de UTA: „Mergem cu speranţe la Arad, după trei puncte”!

Lincar îşi face curaj înainte de UTA: „Mergem cu speranţe la Arad, după trei puncte”!

Erik Lincar s-a arătat dezamăgit după remiza obţinută de echipa sa în meciul de debut al play-off-ului Ligii 2. Turris nu a profitat de omul în plus în faţa Argeşului şi a obţinut doar un 0-0, rezultat ce le convine contracandidatelor la promovare. Lincar îşi pune acum speranţe în deplasarea de joi, de la Arad, mai ales că UTA nu a jucat în prima etapă şi este posibil să nu aibă ritm, asta şi în condiţiile lipsei amicalelor. În ciuda terenului sintetic, antrenorul lui Turris îşi face curaj şi speră la o victorie mare pe „Motorul”:

”Sincer, sunt dezamăgit. Am pierdut două puncte mari, două puncte care, zic eu, ne dădeau mai mult moral pentru meciul următor, cel de la Arad, când jucăm la 17:30 pe stadionul Motorul, pe un teren sintetic și cu un asemenea soare cred că vor fi 60 de grade la nivelul solului. Am așteptări, a trecut această etapă și mergem cu speranțe la Arad. Întâlnim liderul și încercăm să facem un joc mai bun, să fim mult mai activi și să reușim să aducem trei puncte de acolo.

Pronosticuri e foarte greu să faci. Ei vor juca acasă, pe un teren sintetic cu care sunt obișnuiți, dar noi, peste tot unde am fost, am încercat să fim bărbați, să jucăm, să avem forță și să obținem puncte”, a declarat Lincar. Meciul UTA – Turris este programat joi, ora 17:30, pe stadionul Motorul şi contează pentru etapa a doua a play-off-ului.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *