Sezon încheiat pentru rugbiştii juniori de la CS Universitatea Arad

Sezon încheiat pentru rugbiştii juniori de la CS Universitatea Arad

Biroul Federal al Federaţiei Române de Rugby a a decis să pună capăt ediției 2019-2020 a competițiilor de juniori la toate categoriile de vârstă, fără nici un clasament final. „Toate echipele înscrise în aceste competiții vor primi diplome de participare. Decizia aceasta a fost luată în urma consultărilor cu reprezentanții echipelor participante în competiții”, a comunicat FRR. CSU Arad a participat în competiția rezervată juniorilor sub 16 ani, cu o primă parte pe faze regionale. Echipa universitară era repartizată în zona Transilvania, alături de CSȘ Șoimii Sibiu și CSȘ 2 Baia Mare. Primele două clasate urmau să avanseze în play-off, alături de fruntaşele din Moldova și din Muntenia.

„În ceea ce privește noul sezon competițional, 2020-2021, pentru toate categoriile de juniori, acesta va începe în luna septembrie 2020. Partidele se vor disputa în măsura în care autoritățile competente vor decide asupra posibilității și modalităților de reluare a activităților sportive. Pentru a asigura continuitatea în activitatea sportivă, în ceea ce privește toate categoriile de juniori, și toate formele de joc, s-a luat decizia organizării unor competiții care să se desfășoare sub formă de turnee.

Acestea vor purta denumirea Cupa României 2020 sau festivaluri denumite în funcție de preferințele cluburilor organizatoare”, mai anunță federația. Înscrierile se vor face în perioada 30 iulie – 10 august, iar competițiile vor avea loc în perioada 20 august – 1 septembrie. Federația Română de Rugby va asigura cadrul organizatoric prin echipa de dezvoltare și coordonarea Departamentului Competiții.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.