Le-a umilit Real Craiova

Le-a umilit Real Craiova

Mai tineţi minte jocul din copilărie, „Victoria” la o poartă? Cei care au fost la meciul de fotbal feminin FC UTA- Real Craiova şi l-au amintit urmărind trei sferturi din partida de pe „Motorul”.

Până la scorul de 9-0 pentru oaspete, echipa antrenată de Gigi Cameniţă şi Adriana Inoan nici nu s-au apropiat de poarta lui Florina Bertea, goalkeaper-ul oltean. O asemenea dominare a adversarulelor lui FC UTA nu am mai văzut nici în meciurile disputate cu campioanele de la Olimpia Cluj. Cu toate că la arădence au lipsit vreo patru jucătore de bază, cele care au jucat nu au nicio scuză pentru evoluţia lamentabilă din această partidă desfăşurată miercuri pe o căldură sufocantă pe stadionul din Aradul Nou. Sufocantă doar pentru alb-roşii pentru că oltencele au zburdat pur şi simplu, primul gol venind repede , în minutul 3 când stoperul UTA-ei, Sorina Anuţescu îşi introduce balonul în proprie poartă. Nu trec nici 6 minute şi Olga Iordăchin măreşte avantajul vizitatoarelor la 2-0, această jucătoare fiind de fapt „ dirijorul” orchestrei Real Craiova. Se va face 0-3 în minutul 26 , autoarea fiind Mirabela Ristache cu un şut dintr-un unghi imposibil.Urmează avalanşa: 0-4,  min.28,gol superb cu capul Ioana Vîlciu, 0-5 min.31, Andreea Tomescu, şut pe sub portarul Meszaros, 0-6, min. 48, aceeaşi Olga Iordăchin, 0-7, min. 50, Andreea Tomescu, 0-8 Ana Stancu, min.52, 0-9 Andreea Tomescu.Între timp  oaspetele mai ratează un penalty prin portarul Bertea. După atâta asediu, maşina de fotbal din Oltenia şi-a mai permis să-şi tragă sufletul , iar cea care a încercat , a vrut şi a mai reuşit cât de cât să joace fotbal de la arădence, Andreea Lauruc , reuşeste să înscrie în minutul 73 după o frumoasă acţiune personală şi încă odată în minutul 88 dintr-un penalty, stabilind scorul final de 2-10, pentru că între timp olteanca Tomescu mai înscrisese în minutul 76.

Arbitrul central Gabi Oliver Biro , supervizat din tribune de părinţii săi, total dezamăgiţi nu de prestaţia fiului lor ci de cea a jucătoarelor arădene, a fluierat sfârşitul partidei spre uşurarea ambelor echipe că au scăpat de căldură. Colegii lui asistenţi au fost Alina Mihoc şi Sorin Rotaru.

În tribune au fost prezenţi, sau mai bine zis prezente mai multe susţinătoare ale oltencelor alături de câteva jucătoare ale CFR-ului Timişoara, viitorul adversar de duminică al UTA-ei. În urma acestui rezultat, Real Craiova se instalează confortabil pe locul secund în clasament cu toate că la începutul campionatului echipa craioveană a fost penalizată cu 6 puncte.

 

FC UTA:  Meszaros, Anuţescu, Vanu, Chiş, Pîrvu, Mercea, Lauruc, Szasz, Banda, Koppandi, Magocs, Doroţi

Antrenor: Gigi Cameniţă

Real Craiova: Bertea, Dragomir, Neacşu, Ristache, Pozmac, Botnaru, Iordăchin, Cojocaru, Tomescu, Vîlciu, Stancu

Antrenor: Ionel Chirea

 

 

Ioan Hamza

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *