AMEFA Arad riscă să nu se înscrie în Superliga de polo!

AMEFA Arad riscă să nu se înscrie în Superliga de polo!

AMEFA riscă să nu se înscrie în noul sezon al Superligii Naţionale de polo, care debutează în octombrie! Municipalitatea a decis să nu mai sprijine una dintre echipele performere ale Aradului, asta după ce echipa a confirmat prin rezultate că se poate bate, chiar şi cu resurse minime, cu forţele poloului românesc. Clasat în anii trecuţi în careul de aşi sau în preajma acestuia, clubului nu i-a fost aprobat proiectul de finanţare în cadrul liniei bugetare „Sportul de performanţă”, iar acum există toate şansele ca după baschet masculin, handbal, UTA şi multe altele, să dispară din Arad un alt sport de tradiţie.

Speranţe de la Consiliul Judeţean

Antrenorul Cristian Cosma îşi mai pune slabe speranţe doar în Consiliul Judeţean, de unde se mai speră într-o salvare. Ruşinea este deja consemnată, pentru că astfel de momente nu ar trebui să apară niciodată în sportul arădean. Asta, bineînţeles, dacă am avea o strategie clară de a sprijini sportul de performanţă, nu cum fals procedează, an de an, municipalitatea.

„Campionatul Naţional de polo pe apă bate la uşă însă, echipa Amefa Arad nu va mai putea participa în acest sezon aşa cum ne aşteptam cu toţii. Cu toate că timp de 8 ani de zile rezultatele noastre ne calificau ca fiind a 2-a echipă ca performanţă din judeţul Arad, cei care ar fi trebuit să ne aloce fonduri băneşti, au decis, fără niciun temei, de a ne priva de meritul de a mai juca în campionat, cu toate că rezultatele noastre confirmă contrariul. Vă mulţumim, stimabililor, pentru această „iniţiativă”!”, se menţionează pe contul de facebook al celor de la AMEFA.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.