Ionuţ Badea o ameninţă pe UTA: „La un meci de obiectiv, este tot ce ne-am dorit”!

Ionuţ Badea o ameninţă pe UTA: „La un meci de obiectiv, este tot ce ne-am dorit”!

Învingătoare cu 2-1, aseară, pe terenul Petrolului, Argeșul a urcat pe locul 3 în play-off-ul din Liga 2, iar în ultima etapă, duminică, de la ora 18:30, joacă pe teren propriu cu UTA, echipă pe care dacă o învinge o egalează și o depășește datorită rezultatului direct! Deci, în cazul unei victorii cu arădenii, s-ar face rocada în clasament: Argeşul ar trece pe loc promovabil direct, iar UTA ar ajunge posibil chiar la baraj, dacă Mioveniul câştigă acasă, cu Petrolul.

”Suntem la un meci de obiectiv. Nu mă interesează barajul, altceva. Suntem în fața unui meci pe care trebuie să îl câștigăm, acasă. Este tot ce ne-am dorit, tot ceea ce poate fi mai frumos și sperăm să bucurăm suflarea argeșeană”, a spus Ionuț Badea, după victoria de la Ploieşti.

În cantonament, până duminică

Până duminică, Ionuț Badea își ține în continuare jucătorii în cantonament, pentru a nu risca să aibă un nou caz de COVID-19 în cadrul echipei. ”Toți suntem responsabili, după ce am trecut printr-o chestie de genul ăsta. Toți am fost de la început așa și nu vrem să riscăm nimic. Este viața noastră în joc, viața acestui club. Nu riscăm”, a  mai spus Badea.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *