Vineri se dă votul pentru preşedintele AJF Arad. Lipova II şi Şepreuş s-au înscris în Liga 4

Vineri se dă votul pentru preşedintele AJF Arad. Lipova II şi Şepreuş s-au înscris în Liga 4

Comitetul Executiv al AJF Arad a decis ca Adunarea Generală Extraordinară, cea în urma căreia va fi ales noul preşedinte, să aibă loc vineri, 31 iulie, de la ora 17, pe terasa Restaurantului Marem. Cel care va prelua mandatul de la interimarul Andras Mako nu poate fi altul decât Răzvan Cadar, singurul candidat pentru mandatul de doi ani, cât a mai rămas din cel al regretatului Adrian Lucaci.

Între timp, Şoimii Lipova II şi Viitorul Şepreuş, promovate după „îngheţarea” ediţiei trecute de campionat, s-au înscris oficial în Liga 4, cu toate că încă nu au certitudinea că vor fi programate acasă duminica, aşa cum au solicitat.  Tot în cadrul Adunării Generale de vineri se va lua o decizie şi în privinţa fazei judeţene a Cupei României, ajunsă în etapa sferturilor de finală.

Astfel, reprezentanţii celor opt echipe calificate (Curtici, Păuliș, Ineu, Șimand, Beliu, Glogovăț, Sântana și Socodor) vor anunţa probabil că nu au posibilitatea de a respecta protocolul medical, adică să efectueze testări înainte de fi programate, astfel încât AJF-ul va fi nevoită să găsească o soluţie inedită.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *