Dennis Man a fost convocat de urgenţă la naţională

Dennis Man a fost convocat de urgenţă la naţională
0 comments, 18/03/2019, by , in Fotbal, Ultimele stiri

Selecționerul Cosmin Contra l-a convocat de urgență, la naţionala de fotbal a României, pe arădeanul Dennis Man, de la FCSB. Aşadar, Man lasă naţionala de tineret pentru cea mare, unde a mai fost chemat in extremis, tot din cauza problemelor de efectiv, şi dinamovistul Dan Nistor. Dacă Man va intra pe teren într-unul dintre cele două meciuri oficiale, cu Suedia sau Insulele Feroe, UTA are de încasat 100 de mii de la Gigi Becali, ca parte a înțelegerii făcute în vara lui 2016.

Primele două partide ale „tricolorilor” în preliminariile pentru Euro 2020 sunt împotriva Suediei, în deplasare, pe 23 martie, ora 19:00, și contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe 26 martie, ora 21:45.

În schimb, un alt fotbalist arădean, Adrian Petre – atacantul danezilor de la Esbjerg – ratează convocarea la naţionala de tineret. Fostul utist a acuzat probleme medicale, iar în locul său a fost chemat timișoreanul Andrei Sântean, de la Sepsi.

Altfel, România U21 pleacă în cantonament în Spania, unde are programate și două amicale, cu reprezentativa țării gazdă, pe 21 martie și cu Danemarca, pe 25 martie. România se numără printre cele 12 naţionale prezente la EURO 2019, în Italia.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *