Sonia Ichim şi junioarele mici, medaliate în Europa

Sonia Ichim şi junioarele mici, medaliate în Europa

Secţia de gimnastică ritmică de la CSM Arad continuă să se remarce pe plan european. În primul rând, merită menţionată evoluţia excelentă a Soniei Ichim (foto) la ediţia a 5-a a turneului internaţional “Aphrodite Cup” 2019, de la Atena (Grecia). Gimnasta pregătită de Daniela Chiriac a cucerit medalia de bronz în finala de la panglică a senioarelor, cu un punctaj de 14.550 puncte. În ierarhia de la individual compus a senioarelor, Ichim s-a clasat a zecea (total de 58.850 puncte), din 34 de competitoare. La aceeaşi competiţie, ansamblul de junioare al României – antrenoare Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova (ambele CSM Arad), cu arădeanca Alenia Biringer în componenţă, a terminat pe locul 6 în finala cu cinci panglici şi pe locul 7 în finala cu 5 cercuri.

Junioarele mici, antrenoare Tatiana Novikova şi Alexandra Bock arbitru, au obţinut şi ele rezultate foarte bune în weekend, la Pure Super Cup, concurs internaţional desfăşurat la Budapesta (Ungaria). În concursul junioarelor 2 A (2006-2007), Maria Moţ a cucerit aurul la individual compus şi coardă şi argintul la minge şi măciuci. Catrina Buniov a terminat prima la panglică, a treia la individual compus şi a patra la minge şi măciuci, iar Dalia Marin s-a clasat pe locul 4 la cerc, pe 6 la panglică şi pe 9 la individual compus şi minge.

La prejunioare A (2008), Karina Kuncz a cucerit aurul la măciuci şi a terminat pe 7 la individual compus şi coardă, iar Carina Crainic s-a clasat pe primul loc la panglică, pe 8 la minge şi pe 15 în clasamentul de la individual compus. La prejunioare A (2009), Cesaria Crişan a fost prima la panglică şi a terminat a opta la individual compus, coardă şi cerc. În fine, la categoria copii 2010, Teodora Brădean Iovănaş a ocupat primul loc la panglică şi s-a clasat pe 7 la cerc.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *