FCC ICIM îşi poate asigura semifinala în cetatea Chindiei

FCC ICIM îşi poate asigura semifinala în cetatea Chindiei
0 comments, 11/04/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

„El Clasico” sub coş, cum este numit sugestiv duelul marilor rivale din baschetul feminin românesc, FCC ICIM Arad şi CSM Târgovişte, îşi consumă vineri, ora 18, al treilea episod al sfertului de finală din Liga Naţională.

„Galben-albastrele” au 2-0 la general după jocurile de la Arad şi mai au nevoie de doar o singură victorie (n.n. se joacă după sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”), pentru a-şi asigura calificarea în semifinalele campionatului.
Dâmboviţencele au dat o replică dârză în prima partidă, ICIM-ul impunându-se pe un final dramatic, dar apoi au dezamăgit în al doilea joc, marcând doar 37 de puncte şi doar 7 în două sferturi! Rămasă fără americanca Coker, nevoită să se retragă din cauza unor probleme medicale, Târgoviştea pare victimă sigură în sferturi, în faţa unei echipe arădene entuziaste şi dornice să cucerească din nou o medalie, după o pauză de prea mulţi ani.
Revenirea în forţă a americancei Williams, excelentă pentru ICIM sub panouri şi jocul solid al trioului Hadzovic – Dzombeta – Fodor sunt argumentele pentru o a treia victorie, încă de la Târgovişte. Dacă ea nu va veni vineri seară, poate fi obţinută sâmbătă, în al patrulea meci al duelului.
“Este 2-0 şi mă bucur că am scos maximul din primele meciuri jucate acasă, dar munca nu e terminată. Nu va fi uşor să încheiem seria, dar sper să o facem în 3 meciuri,“ declară antrenorul principal de la FCC ICIM, sârbul Bogdan Bulj.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *