Dana Dodean, laureată la Gala Federaţiei de Tenis de Masă

Dana Dodean, laureată la Gala Federaţiei de Tenis de Masă

Arădeanca de la CSM, Daniela Dodean-Monteiro s-a regăsit printre laureaţii galei 2019 organizate sâmbătă, la Buzău, de Federaţia Română de Tenis de Masă. Bernadette Szocs, Ovidiu Ionescu şi echipa feminină a României au fost laureaţii evenimentului. Naţionala de senioare a fost medaliată cu aur la Europenele de la Nantes, în componenţa Bernadette Szocs, Eliza Samara, Daniela Dodean-Monteiro, Adina Diaconu, Irina Ciobanu şi antrenor fiind Viorel Filimon.

„Obiectivul final vor fi Jocurile Olimpice din 2020, sperăm să obţinem o medalie olimpică, singura care ne lipseşte din panoplia federaţiei şi pentru că abia în 1992 tenisul de masă a intrat ca sport olimpic”, afirmă președintele FRT, Cristinel Romanescu.

În topul pe acest an întocmit de Federaţie s-a mai aflat şi arădeanca Adela Strună, clasată pe locul 10, jucătoarea de la CS Municipal fiind medaliată cu bronz european alături de echipa națională de junioare II.

Altfel, Dana Dodean va fi prezentă astăzi, ora 18, la Primăria Arad, la Gala Sportului Arădean, unde va primi și titlul de „Cetățean de Onoare” al Aradului.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *