Roşu vrea prima victorie la UTA, în meciul cu Dunărea

Roşu vrea prima victorie la UTA, în meciul cu Dunărea
0 comments, 20/10/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

La câteva luni de la memorabilul duel din vară, UTA și Dunărea Călărași se pregătesc de o nouă întâlnire. Roș-albii și echipa lui Adrian Mihalcea sunt față în față sâmbătă, de la ora 15:00, într-un meci ce contează pentru etapa a XIII-a a ligii secunde.

Antrenorul Laurențiu Roșu s-a referit la starea efectivului pe care-l conduce. ”Copil a fost răcit, a avut febră, nici azi nu s-a antrenat, să vedem cum se simte mâine. Burlă e suspendat o etapă, revine Manea, a revenit și Andor, săptămâna trecută avea probleme la mușchii abdominali. În rest, suntem OK”, a punctat tehnicianul.

Laurențiu Roșu s-a referit și la posibilele transferuri: ”Se lucrează la acest aspect. Împreună cu conducerea și staff-ul tehnic, ne consultăm, încercăm să găsim soluții, dar suntem într-o perioadă în care pot veni doar jucători liberi. Mai e puțin până la vacanța de iarnă, vom vedea în decembrie. Căutăm cât mai multe informații. E clar că mai avem nevoie să întărim unele posturi. Acum mă concentrez pe ce am de făcut la echipă zi de zi, las în plan secundar alte treburi”.

Tânărul mijlocaș arădean Amir Jorza își amintește cu plăcere de ultima confruntare cu Dunărea Călărași și transmite că UTA pornește cu prima șansă în duelul de sâmbătă.

”Suntem favoriți, jucăm și acasă, cu toate că am pierdut trei meciuri la rând în campionat. Cred că și la Satu Mare era altceva dacă rămâneam unsprezece la unsprezece. Vom încerca să practicăm un fotbal cât mai bun. Am pregătit ceva în cursul săptămânii, sperăm să arătăm, sâmbătă, pe teren, ce am muncit”, a punctat Jorza.
Sursă: uta-arad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *