Apelul UTA-ei la TAS va fi judecat în regim de urgență, de un singur arbitru!

Apelul UTA-ei la TAS va fi judecat în regim de urgență, de un singur arbitru!

UTA anunță pe site-ul oficial ca apelul la TAS a fost înregistrat,  iar forul de la Lausanne va judeca în regim de urgenţă. Astfel, până pe 4 iulie, când este programat sa înceapă play-off-ul Ligii 2, vom ști cu ce avans pornește liderul UTA în cursa pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Avocaţii echipei arădene au înregistrat şi o primă victorie, ce-i drept de parcurs a procesului, în sensul în care speţa va fi judecată de un sinugur arbitru, exact cum şi-a dorit UTA. FRF dorea ca trei judecători să se pronunţe.

Mai jos aveți informarea clubului arădean pe acest subiect:

„Apelul clubului UTA a fost înregistrat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, iar procedura e în curs de desfășurare. Îi informăm pe suporterii noștri despre evoluția cazului.

Federația Română de Fotbal a agreat propunerea clubului UTA de judecare rapidă a apelului, propunând ca soluția să fie pronunțată până pe 3 iulie 2020.

Clubul UTA a propus ca apelul să fie judecat de un singur arbitru, propunere care a fost acceptată, deoarece clubul nostru suportă toate costurile. Federația Română de Fotbal dorea soluționarea cazului cu trei arbitri.

Cu acordul ambelor părți, s-a stabilit ca limba procedurii să fie limba engleză.

Vă vom ține la curent cu evoluția cazului.”

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.