UTA a făcut spectacol în amicalul cu Ripensia

UTA a făcut spectacol în amicalul cu Ripensia
0 comments, 05/02/2018, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

La primul amical disputat în acest an, la Șiria, UTA a obținut o victorie spectaculoasă în fața colegei din Liga a II-a, Ripensia Timișoara. Pe un teren ce s-a prezentat bine în ciuda ploii care a căzut necontenit, roș-albii s-au văzut conduși din minutul 7, atunci când Ungureanu a deschis scorul. UTA a revenit treptat în joc și a egalat în minutul 32, Buia marcând pentru 1-1 cu un șut din mijlocul careului. Curtuiuș putea face 2-1 pe finalul reprizei, dar a ratat incredibil, după ce portarul advers i-a făcut un nesperat cadou. În partea a doua, David Popa a marcat din careul mic, după o centrare a lui Stahl și era 2-1 în minutul 55. Bucuria nu a durat decât cinci minute, timișorenii egalând prin Radu, 2-2. Din acest moment, utiștii au turat motoarele și au mai marcat de două ori. În minutul 73, Toma a marcat spectaculos pentru 3-2, iar scorul final avea să fie stabilit în minutul 80, atunci când omniprezentul Popa a driblat scurt un adversar și l-a lobat inteligent pe portarul oaspeților, 4-2.
David Popa, dublă de efect
UTA i-a avut în teren pe următorii: Bodea – Lazăr, Manea, Opriș, Dinculescu – A.Iuga, Petra, Isac – Buia, Hlistei – Curtuiuș – repriza I; .Bodea (Zamfir) – R. Iuga, Roșca, Opriș (Sabău), Prună – Jorza, Tănase – Stahl, D.Toma, Hlistei (Federico) – D.Popa – repriza a doua. Todea a folosit și doi jucători sosiți în probe. E vorba de Roșca și Opriș, doi fundași centrali despre care a spus: ”Ei se antrenează în continuare cu noi, vedem după meciurile de săptămâna viitoare”.
Todea: ”Rezultatul e un bonus”
”Nu rezultatul e cel mai important acum, ne doream un antrenament bun, să reușim să alergăm. Terenul a fost foarte bun, ne interesa să îi vedem și pe cei veniți în probe și cum arată echipa după pregătirea centralizată. Până la urmă, rezultatul favorabil e un bonus. Tinerii noștri au calitate, sunt jucători de viitor”, e rezumatul lui Cristi Todea. Programul jocurilor de verificare continuă marți, 6 februarie, cu meciul Unirea Sîntana – UTA (ora 16:00).
Foto: uta-arad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *