Cel mai (cu)minte ziarist Ioan Hamza!

Cel mai (cu)minte ziarist Ioan Hamza!

     Jurnaliştii arădeni, iubitori ai sportului minţii, s-au înfruntat în cea de a doua ediţie a “Cupei Presei la Şah”, eveniment organizat de Şah Club Vados, în speţă de către inima şahului arădean Alin Câmpeanu şi în acelaşi timp susţinut de www.magazinuldesah.ro, prin acordarea unor premii în obiecte destinate sportului numit şah.

Evenimentul s-a desfăşurat la sala de antrenamente a clubului Vados, situată în Ansamblul Rezidenţial RED1-UTA, sub atenta supraveghere şi îndrumare a preşedintelui Şah Club Vados, Alin Câmpeanu.

“Ne-a părut foarte bine să găzduim cea de-a doua ediţie a “Cupei Presei la Şah”, cu atât mai mult cu cât am avut o participare foarte numeroasă, am descoperit jucători de egalitate, se vede că în rândul presei sunt oameni inteligenţi, au dovedit-o şi astăzi în cadrul acestui eveniment şi nu poate decât să ne bucure acest lucru. A dori ca pe viitor să nu ne rezumăm doar la o ediţie pe an, să încercăm să organizăm mai multe astfel de competiţii dedicate presei arădene”– a declarat Alin Câmpeanu, preşedinte Şah Club Vados Arad

Cel mai (cu)minte în această ediţie s-a dovedit a fi Ioan Hamza (Sportsin), urmat de Simion Todoca (Jurnal Arădean), Bogdan Cioară (Evenimentul Zilei) şi Marius Herţa (Sportsin). La final toţi participanţii au fost recompensaţi cu diplome, cupe, medalii.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.