ICIM învinge Clujul, în duelul de tradiţie de sub coş

ICIM învinge Clujul, în duelul de tradiţie de sub coş
0 comments, 03/11/2018, by , in Baschet, Ultimele stiri

FCC ICIM Arad a obţinut, aseară, a doua victorie stagională. Baschetbalistele pregătite de Miljan Medvedj au controlat clar disputa din Polivalenta arădeană, remarcându-se în special defensiv, în primul şi al treilea sfert.

Clujul a pierdut-o după doar şapte minute pe americanca Morse, care în urma unei ciocniri cap în cap, cu Neagu, a suferit o comoție ce nu i-a mai permis să intre pe teren, ea ajungând la spital pentru investigații.

Absenţa coşgheterei oaspetelor a cântărit destul de mult, iar mai apoi s-a pus doar problema diferenţei de puncte, cu o echipă arădeană ce a scârţâit abia în ultimul sfert, când deja meciul era jucat.

S-a terminat 66-49 (20-8, 17-15, 15-4, 14-22), iar „galben-albastrele” fac 7 puncte, în vreme ce studentele de pe Someş rămân fără victorie în campionat după cinci runde.

Harrison 15, Dzombeta 12, Hadzovic 11, Burdgess 10, Neagu 8, Fodor 7 şi Mercea 3 au fost marcatoarele Aradului în acest meci. De la Universitatea s-au remamrcat I.Părău, autoare a 15 puncte, Orban 13 şi Begenisic 12.

Foto: Kurunczi Ferenc (facebook)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *