UTA la primul amical din 2012

UTA la primul amical din 2012
0 comments, 15/01/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

     Primul meci amical al textiliştilor din anul 2012 s-a disputat în compania celor de la CS Vladimirescu. Ambele echipe şi-au aruncat în luptă o parte dintre noile achziţii, dar tot odată a fost un bun prilej de ambele părţi de a testa jucătorii sosiţi în probe.
Cei care au deschis scorul au fost cei de la CS Vladimirescu în urma unui contraatac iniţiat de Rus şi finalizat de Negru. UTA a continuat să atace, însă Miron a reluat în transversală, cu capul, centrarea lui Nădăban.  Alb roşii au reuşit să egaleze până la pauză, prin Capătă, care a trimis cu capul în poartă centrarea perfectă expediată de Gâlcă, scor 1-1.

      În cea de-a doua parte a jocului secundul Dan Stupar a aruncat în luptă noile achiziţii, Neagu şi Bucur, acesta din urmă făcând cuplu în atac cu tânărul Cărpinişan. Textiliştii au pus stăpânire pe careul advers, iar în minutul 65, Purece a tras cu stângul la colţul scurt al porţii apărate de Bak aducând scorul la 2-1 în favoarea UTA-ei, scor consemnat şi la finalul meciului. La finalul partidei secundul Dan Stupar a considerat mişcarea din teren un simplu antrenament fără a trage prea multe concluzii;
“Am considerat această partidă ca un antrenament, având în vedere că suntem într-o fază de început a pregătirii. Am vrut să facem o şedinţă de pregătire cu un joc, să vedem cum reacţionează jucătorii noi veniţi pe teren mare, cum se achită de sarcinile de joc. „E prematur să ne dăm cu părerea despre ei. Cu siguranţă ne dorim ca până la plecarea la Moneasa să mai avem două partide amicale, pentru a-i vedea pe toţi la lucru. Majoritatea dintre ei au evoluat o singură repriză şi nu cred că ar fi corect să tragem concluzii după aşa puţin timp în care au evoluat. O vom face după următoarele două partide de verificare, atunci când ne vom opri asupra unora dintre ei. Sperăm ca până ce mergem în cantonament să avem lotul conturat în proporţie de 90%, pentru a ştii pe cine ne bazăm în retur”.

     De cealaltă parte, Cristi Sculici încă nu şi-a putut face o impresie totală despre cei veniţi;

     „E un prim meci de pregătire, e devreme să-mi dau cu părerea despre cei care au venit în această săptămână la echipă. Am tot timpul să-i văd la lucru şi săptămâna viitoare, când avem programate patru amicale. Cu siguranţă, atunci vor evolua şi Alin Mihai sau Cozea, dar şi alţii pe care-i mai aşteptăm alături de noi. Se ştie că ne mai dorim un fundaş dreapta şi unul central. În rest, deşi mi-am schiţat în minte ideea despre lotul pentru retur, nimeni nu e bătut în cuie, fiiindcă la mine e mai greu cu mulţumirea. Întotdeauna, îmi doresc mai mult de la jucătorii mei”

      Sâmbăta ce urmează UTA, va întâlni formaţia din Szeged, iar duminică urmează plecarea la Moneasa pentru primul cantonament al iernii.

Iată formaţiile care au evoluat în teren;

UTA: Smaranda (46 Cioară, 75 Bodea) – Calvin (46 Raţ), Pascariu (46 Matheus), Mocanu (46 Gligor, 65 Alex Gornic), Siminic (46 Neagu) – Gâlcă (46 Bălan), Muscă (46 Caldarola), Ignea (46 Fl. Purece), Nădăban (46 Suslak) – Miron (46 Cărpinişan), Capătă (46 Bucur).

CS Vladimirescu: Mitrea (46 Bak, 70 Rusu) – Dobai (46 Homan), O. Kingsley (46 J. Kingsley, 70 Ciobanu), Tudoroiu (46 Mirciov), Istin (78 Morariu) – S. Leucuţa (Kocsis), Petrescu (70 Dragu), A. Purece (46 Banilievici), Iancu (46 Andrei Gornic) – Rus (46 Homorogan), Negru (78 Banciu).

Arbitri: Laurenţiu Fodoruţ – Paul Ardelean şi Claudiu Puicea

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *