Bernadett Balint îşi propune medalii la Naţionale

Bernadett Balint îşi propune medalii la Naţionale

Jucătoarea de tenis de masă de la CSM Arad, Bernadett Balint, s-a numărat printre susţinătorii lui Raul Rusu, la Campionatele Naţionale de aruncări lungi de pe stadionul Gloria. Alături de directorul clubului, Vasile Păltineanu şi de Răzvan Meszar, mare susţinător al tenisului de masă arădean (foto, cu Detti), Balint a ţinut pumnii strânşi şi la final, ca o adevărată sportivă de echipă, s-a bucurat pentru performanţa colegului ei de club. Între reprizele de la atletism, i-am răpit jucătoarei noastre câteva cuvinte despre Campionatele Naţionale individuale de seniori, care încep vineri, la Buzău:

Tandem cu Istrate şi Costea

Sper să joc cât mai bine la Naţionale, pot lua medalie la dublu, unde fac pereche cu Roxana Istrate, dar şi la dublu mixt, unde joc de mult timp cu bistriţeanul Adrian Costea. La simplu va fi ceva mai greu, dar cine ştie, poate fac o surpriză plăcută şi în această probă. Mă simt pregătită şi încrezătoare”, ne-a declarat Bernadett, revenită din Germania, unde evoluează în în prima ligă. Jucătoarea CSM-ului are un program competiţional foarte încărcat, fiind nevoită să se descurce pe mai mult fronturi:

Locul 4 în Germania

Chiar recent am câştigat un nou meci în campionat, practic avem garantat locul 4. După Naţionale mă întorc înapoi, iar în martie voi juca şi la Openul Germaniei. Va fi foarte greu, pentru că vin seniori, dar încerc să joc cât mai bine. Mai ales la tineret, unde antrenorul mi-a stabilit obiectiv calificarea în primele 8”, mai spune Detti, aflată abia în primul an de seniorat.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *