Batha și Compagno, absenții din UTA – FCU Craiova 1948

Batha și Compagno, absenții din UTA – FCU Craiova 1948
0 comments, 17/10/2021, by , in Fotbal, Liga 1, Ultimele stiri

UTA și FCU Craiova 1948 se întâlnesc azi, de la ora 17:30 pe arena Francisc Neuman, în etapa a 12-a din Liga 1, având poziții diametral opuse în clasament.

Dacă arădenii încheie prima jumătate a clasamentului, situându-se pe poziția a opta, cu 17 puncte, oltenii lui Mititelu se situează în zona retrogradării, pe poziție de baraj, cu doar 9 puncte acumulate până acum.

Balint anunță schimbări de abordare

Vrem să punem presiune încă din start, să marcăm cât mai repede și cât mai multe goluri. Dintre jucătorii nou veniți, Dima are șanse să fie în lot. Wagner are nevoie să fie pregătit, sănătos în primul rând, să nu riscăm”, a declarat Laszlo Balint la conferința de presă premergătoare partidei. Tehnicianul nu se poate baza pe Batha în acest meci, albanezul fiind eliminat în etapa trecută, în confruntarea de la București, cu Dinamo. Tot la capitolul suspendați, o absență din tabăra vizitatorilor este cea a atacantului Compagno. Italianul care a mai evoluat la formația Tre Fiori, din San Marino, a încasat cartonaș roșu în derby-ul Olteniei, pierdut cu 2-0 în favoarea echipei CSU Craiova.

Stoican, primul meci la olteni

Flavius Stoican i-a luat locul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a formației care se consideră continuatoarea din punct de vedere sportiv a Universității Craiova. „Știm că UTA este o echipă redutabilă pe teren propriu, a pierdut acasă doar cu CFR Cluj în acest sezon, dar îmi propun o victorie la debutul meu. Vom vedea la sfârșit dacă ei sunt chiar atât de invincibili”, au fost cuvintele lui Stoican, care l-a adus antrenor secund pe Dorel Stoica, care a bifat peste 150 de meciuri în șapte sezoane ca fundaș sau mijlocaș în tricoul alb-albastru al „Științei”.

Apostu, marcator la egalul 1-1 din 2013

De altfel, Dorel Stoica a fost în teren la remiza 1-1 din 2013, de la Arad, din Divizia B. Partida a aliniat două formații care trăiau din amintiri, aveau ambiții mari, dar au sucombat la finalul acelui sezon. Pentru arădeni a deschis scorul Apostu, cel care este principalul furnizor de jucători de la UTA zilelor noastre, din postura de impresar pe care o are. A egalat, tot cu o lovitură de cap, australianul Baird, care a stabilit scorul final al duelului din urmă cu opt ani. Pentru conformitate, menționăm că antrenorii celor două echipe de atunci erau Eugen Trică respectiv Nicolo Napoli…

Tags:
stiri utaUTA

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.