Victoria Nădlac caută noi talente în lumea voleiului

Victoria Nădlac caută noi talente în lumea voleiului
0 comments, 15/10/2021, by , in Alte sporturi, Volei

Clubul Victoria din Nădlac, cu o tradiție în voleiul feminin, acută noi talente, copii cărora să le placă sportul cu mingea la fileu, un sport fără contact direct și plăcut de jucat.

Astfel, în zilele de luni-miercuri-vineri, între orele 16-20, la sala de sport a orașului Nădlac, pot veni să se înscrie în inițierea voleiului, la categoriile volei fete 4-6 ani, mini volei fete 7-9 ani și grupa de speranțe fete 10-12 ani.

Profesorul Dan Vărșăndan se așteaptă la o paletă largă de copii și speră că cei din Nădlac sunt nerăbdători să încerce sporturi noi.

”Clubul nostru a avut tradiții în volei, de exemplu două din fetele noastre din generațiile trecute au fost luate de clubul Dinamo, unde se face performanță la nivel internațional. Mă aștept să vină fetele la acest sport, nu este dur și dezvoltă copii de la vârste mici, nu se plătește pentru inițierea în volei iar cei talentați vor putea contribui la latura sportivă a orașului” a comentat Dorin Vărșăndan, de pe mâna căruia a ieșit multe sportive în orașul de graniță.

Pentru detalii privind programul și modalitățile de înscriere se poate suna la numărul de telefon: 0729 044 109

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *