Atletico – Stupar 3-4

Atletico – Stupar 3-4
0 comments, 13/06/2012, by , in Fotbal, Liga 5, Ultimele stiri

Calin Moga

Echipa Speranţa Turnu este cu un picior în Liga 4 după ce sâmbătă a învins pe terenul lui Atletico cu scorul de 4-3. Eroul meciului a fost Dan Stupar, a reuşit să marcheze trei goluri esenţiale pentru echipa lui Ioan Jurău (foto), două dintre ele fiind adevărate eurogoluri. Cu acest hattrick Stupar ajunge la 10 goluri în acest sezon atacând pe liderul echipei, Stoian care are 17 goluri marcate. Jocul de sâmbătă a fost frumos, cu acţiuni şi goluri la ambele porţi, pe finalul partidei un plus de viteză pentru gazde, care au avut şi câteva ocazii de egalare, miraculos a salvat portarul Betea o acţiune de unu la unu cu un atacant al lui Atletico. Bucuria pe final a fost firească, mai sunt trei etape şi nu se mai poate pune problema ratării promovării, meciurile următoare fiind cu Macea acasă şi Sanpetru German, în deplasare, urmând ca în ultima etapă, meci acasă cu Aluniş,  să fie o adevărată sărbătoare, mai ales că atunci sunt şi zilele satului Turnu.

 

„Dacă batem în cele două jocuri de acasă, aşa va fi. Au fost multe meciuri în retur cu surprize. Nu m-am gândit, de exemplu, ca Vladimirescu să aibă atâtea înfrângeri. Şi noi am pornit greu în retur, am pierdut cu Zădăreni. Am pierdut şi runda trecută la Mîndruloc, dar deja nu mai era percilitată promovarea”, a comentat antrenorul Ioan Jurau.

Echipa preşedintelui Arsenov Radiţa se bazează pe un nucleu de jucători de peste 35 ani, Şuleu, Stupar, Moni şi Kocsis la care se adaugă fundaşul central Panin, esenţial pentru faza de apărare, în jurul cărora este nucleul de jucători tineri de până la 25 ani, Roman, Pop, Stoian şi Betea.

De partea cealaltă echipa Atletico a demonstrat un joc frumos, elevii lui Vivi Erdei arătând un joc în viteză, viitorul sunând bine pentru această grupă de jucători.
Următoarea ţintă pentru Speranţa Turnu este dărâmarea barierei de 100 goluri, actualmente golaverajul echipei arătând 99-49, vorba antrenorului « am marcat multe goluri dar am şi luat multe ».

 

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *