Amical UTA – Poli la Arad

Amical UTA – Poli  la Arad
0 comments, 05/03/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Ce nu s-a mai întâmplat de nouă ani, se pare că e pe cale să se concretizeze în acest week-end. Un meci amical UTA-Poli. Conducerea textilistă a luat legătura cu oficialii lui Poli, iar aceştia din urmă au acceptat invitaţia de a juca pe stadionul “Francisc Neumann”, toate acestea la îndemnul suporterilor arădeni. Cele două galerii vor să critice la unison mizeriile din fotbalul românesc, să-i apostrofeze pe şefii de la FRF, pentru evoluţiile catastrofale ale “naţionalei”şi în special să scandeze împotriva corupţiei din fotbalul intern. Cele două formaţii, s-au întâlnit într-un meci amical în urmă cu aproape nouă ani. Se întâmpla pe arena “Dan Păltinişanu”, în vara anului 2003, scor 3-3.

O întâlnire UTA-Poli presupune măsuri sporite de securitate, dar oficialii “Bătrânei Doamne” sunt dispuşi să-şi asume toate acestea, din dragoste pentru suporteri.  Echipa antrenată de Roland Nagy ar fi trebuit  să evolueze la Sebiş, în ultimul test al vacanţei de iarnă, însă au anulat deplasarea, şi aşteaptă cu braţele deschise rivala de pe Bega. Meciul se va disputa la o oră ce va fi stabilită decomun acord, pecare o vom comunica ulterior.

 Miercuri UTA are programate două meciuri de verificare. Dimineaţă, cu începere de la ora 11.00, va juca cu Milenium Giarmata, iar după-amiază, cu Luceafărul Oradea.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.