Până la duelul de luni, UTA şi Mioveniul trebuie să treacă testul Covidului

Până la duelul de luni, UTA şi Mioveniul trebuie să treacă testul Covidului

Cu doar un punct adunat în primele două meciuri din play-off, UTA nu are voie să piardă la Mioveni, iar o victorie ar putea fi chiar decisivă în lupta pentru promovare. Argeşenii sunt la cinci puncte în spatele liderului, dar au un meci mai puţin disputat, astfel că partida de luni, ora 17:30, devine aproape capitală pentru arădeni. Cele două echipe trebuie însă să treacă mai întâi testul Covidului, ambele având programată o nouă serie de testări în acest sfârşit de săptămână: UTA o va face astăzi, urmând ca rezultatele să apară diseară sau cel târziu mâine dimineaţă.

Mioveniul se va testa şi ea în weekend, astfel încât până duminică vom afla dacă meciul se joacă conform programării. Aşadar, până la avancronica disputei cu trupa lui Niculescu, ar trebui să aşteptăm rezultatele testelor COVID-19, ce provoacă unele emoţii în ambele tabere. Mai ales în contextul ultimelor evenimente din primele două ligi, cu noi cazuri de infectare apărute la FC Argeş, respectiv Dinamo.

Dacă rezultatele testelor pentru coronavirus vor fi negative, utiștii vor pleca sâmbătă, spre Pitești, după antrenamentul de dimineață, urmând să efectueze o zi mai târziu, tot în Trivale şi antrenamentul oficial, de dinaintea partidei de luni.

Meciul dintre CS Mioveni şi UTA este primul al etapei a treia din play-off, urmat a doua zi, marţi, 21 iulie, de celelalte două dispute: Rapid – Campionii FC Argeş, ora 18:30 şi Turris Oltul – Petrolul, ora 21.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.