Liderul seriei B a ligii a 5-a, „Crișul Alb Șicula” a încasat 4 goluri în ultimile 10 minute ale unui meci de verificare disputat pe teren propriu

Liderul seriei B a ligii a 5-a, „Crișul Alb Șicula” a încasat 4 goluri în ultimile 10 minute ale unui meci de verificare disputat pe teren propriu
0 comments, 05/03/2012, by , in Fotbal, Liga 5, Ultimele stiri

  În această perioadă de sfârșit de vacanță fotbalistică, la modă au fost “triunghiularele”, grupuri de trei echipe disputându-și  pe același teren ultimile meciuri de verificare  înaintea debutului returului campionatului județean de fotbal.

  La Șicula, liderul seriei B  a ligii a 5-a, “Crișul Alb” a avut ca partenere de întrecere pe “Recolta” Apateu și pe  “Olimpia “ Bocsig. Întâlnirea în trei a avut loc duminică începând cu ora 11, la meciuri asistând , în ciuda frigului, peste 80 de spectatori.

 Fiecare meci a durat 45 de minute, așa că, toate cele trei participante au apucat să joace un meci întreg. Cea mai “ șifonată” a ieșit ocupanta primului loc în promoție, Olimpia Bocsig, , scoruri 0-6 cu Șicula și 0-5 cu Apateu, iar în derbyul Șicula –Apateu, gazdele au condus cu 2-0 până în ultimele 10 minute de joc, dupa care rezultatul final a ajuns să fie 4-3 pentru jucătorii din Apateu.

“Am  avut la dispoziție doar 15 jucători, 3 dintrei absentând din motive variate.printre cei 15 s-au numărat viitoare posibile noi achiziții, Tudura de la Ineu, Țica și Puf  de la Dezna,”  a declarat Viorel Hanc, președintele șiculan.

  Într-un alt triunghiular disputat la Cermei, o altă pretendentă  la promovare în liga a 4-a, „Frontiera “Pilu a fost învinsă de “Gloria” Cermei cu 1-0 , iar de” Viitorul” Satu Nou cu 5-0, disputa dintre ultimele două încheindu-se cu victoria celor din Satu Nou cu 3-1.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *