Adrian Petre a uitat deja de FCSB: ”A fost important pentru mine să învăț din aceste experiențe”

Adrian Petre a uitat deja de FCSB: ”A fost important pentru mine să învăț din aceste experiențe”

Adrian Petre (22 de ani) a uitat de perioada petrecută la FCSB și se concentrează pe ce are de făcut la UTA, unde a bifat deja al doilea meci oficial, după cel din Cupa României, scrie digisport.ro.

Petre este mulțumit cu rezultatul de egalitate obținut de arădeni grație golului marcat de Erico în prelungirile partidei.

Adrian Petre: ”Nu putem decât să fim mulțumiți cu acest egal”

„Având în vedere cum s-a desfășurat jocul, putem spune că e un punct câștigat. Ne doream să câștigăm acest meci, dar la cum s-a desfășurat partida suntem mulțumiți cu acest egal. Au marcat destul de repede și s-au închis, în a doua repriză am dominat complet, puteam să câștigăm. Și ei au jucat pe același teren, nu putem decât să fim mulțumiți de acest egal.

Atât timp cât în fiecare zi muncesc alături de colegi, sunt sigur că în cel mai scurt timp mă voi integra în totalitate. Probabil că un timp îmi va fi puțin ciudat, dar deja încep să mă simt bine alături de colegii mei”, a spus Petre, referitor la partidă.

Atacantul nu se mai gândește la perioada petrecută la FCSB și Cosenza și vrea să își îndeplinească obiectivele alături de UTA. Pe plan personal, Petre vrea să fie convocat de Adrian Mutu la Campionatul European U21:

”A fost un an complicat pentru mine, nu pot decât să uit ceea ce a fost și să privesc spre viitor. Cu încredere și muncă sunt sigur că voi ajunge unde mi-am propus. A fost important pentru mine să învăț din aceste experiențe, eu cred că am făcut-o destul de bine și mă simt mult mai pregătit acum pentru ceea ce va urma în viitor.

Campionatul European este cel mai apropiat obiectiv, dar mai sunt destule meciuri de jucat și sunt conștient că am nevoie de multe cifre și multe minute pentru a ajunge acolo”, a mai explicat atacantul arădean.

Foto: digisport.ro

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *