Wild-card surpriză: Gabriela Ruse devine principala favorită la ITF Arad!

Wild-card surpriză: Gabriela Ruse devine principala favorită la ITF Arad!

Tenismena Elena Gabriela Ruse (19 ani, 283 WTA) a solicitat un wild-card la Trofeul Ilie Năstase, astfel că va deveni principala favorită a turneului arădean dotat cu premii de 15.000 de dolari, ce se dispută începând de astăzi la Activ Club.

Ruse e angrenată, atât la simplu cât și la dublu, în semifinalele turneului ITF de la Bad Saulgau (Germania), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, ce se dispută în această săptămână.

Bucureşteanca nu a mai jucat la turnee ITF cu premii de 10 sau 15 mii de dolari din octombrie anul trecut, în această perioadă remarcându-se și la BRD Bucharest Open.

Gabriela Ruse a câștigat acum doi ani, la Arad, trofeul la dublu, împreună cu Jaqueline Cristian, ea obținând și un titlu mai special: Miss ITF Arad!

Turneul de pe zgura arădeană a debutat astăzi, cu meciurile din calificări, arbitrul principal al turneului, Mihaela Testiban şi directorul competiţiei, Anela Freer, luând decizia ca meciurile să se dispute, datorită codului roşu de caniculă, în două reuniuni, dimineaţa de la ora 9 şi seara, începând cu orele 18.

Singura arădeancă din concurs, Anda Ghinga va juca în a doua sesiune de astăzi, ora 18, pe terenul cenntral, adversara sa fiind o jucătoare ce reprezintă Australia, Andjela Relic. Acesta este primul joc în circuitul ITF pentru sportiva de 15 ani din orașul nostru.

Intrarea spectatorilor la baza Activ este liberă, aşa că sunteţi invitaţi la spectacolul tenisului!

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *