CSM-ul a împuşcat cinci medalii la Bucureşti

CSM-ul a împuşcat cinci medalii la Bucureşti

Nu mai puţin de cinci medalii, au adus acasă arădenii, de la finala Campionatului Naţional de aer comprimat, desfăşurată la poligonul “Iosif Sârbu”. Junioarele Alexandra Morar şi Izabela Troeschi, componente ale lotului naţional, s-au clasat pe primele două locuri, iar în proba pe echipe, CSM Arad, în componenţa Morar, Troeschi, Sabău, a cucerit titlul naţional. Alte două medalii au fost cucerite, tot în probele pe echipe. Senioarele, în componenţa Pintea, Troeschi, Morar, au urcat pe prima treaptă a podiumului, iar seniorii, în componenţa Pop, Cenădan, Lazăr, s-au clasat pe locul doi. Giorgiana Pintea şi Marius Cenădan au ratat la mustaţă, medalii în probele individuale, Pintea reuşind o clasare pe locul cinci după ce intrase în finală pe primul loc.

Rezultatele de la Bucureşti, sunt destul de bune. Capitolul la care ne-am descurcat cel  mai a fost la junioare, unde am ocupat primele locuri la individual şi am cucerit titlul pe echipe. La seniori am obţinut medalii în probele pe echipe, iar la individual am fost aproape de clasări pe podium. Per total a fost un sezon mai lung ca de obicei, care ne-a solicitat destul de mult. Dacă vremea va fi bună, începem pregătirile pentru sezonul de glonţ ”, ne-a declarat Gheorghe Pop, antrenor coordonator.

Următoarea competiţie pe care o aşteaptă componenţii secţiei de tir a CSM-ului, este finala Campionatului Naţional, proba de glonţ, eveniment ce se va desfăşura tot în capitală.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *