UTA a pierdut amicalul cu Şoimii Pâncota

UTA a pierdut amicalul cu Şoimii Pâncota
0 comments, 23/07/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

 

 UTA a pierdut primul amical disputat la finalul săptămânii trecute, la Pâncota, în faţa „Şoimilor“ din localitate, scor 1-0, unica reuşită a partidei aparţinându-i lui Bulzan (min. 49).

Şoimii au evoluat cu multă ambiţie, aşa cum era de aşteptat, blocând total zona din apropierea porţii lui Irimia şi încercând să deţină superioritatea în joc, lucru reuşit în special în prima dintre cele trei reprize de 30 de minute în care a fost împărţită partida.

Când Adrian Falub a trimis în teren tineri jucători, folosind un sistem 4-3-3. Dar dominarea Pâncotei nu s-a concretizat pe tabelă, chiar dacă cea mai mare ocazie i-a aprţinut lui Florin Gâlcă, şutul său, din min. 30, fiind respins cu greu de Amadio.

Scorul avea să se modifice în partea a doua a întâlnirii, chiar dacă în teren s-au aflat aşa- zişii titulari ai „Bătrânei Doamne“. Acelaşi Gâlcă a centrat de pe partea dreaptă, iar Bulzan a trimis mingea în plasă cu latul, pentru 1-0. Peste doar un minut pâncotanii şi-au mai trecut în cont o ocazie, dar şutul de la peste 25 de metri a lui Alin Pavel a fost parat de Cioară. Până la cea de a doua pauză, Bulzan a trimis un lob peste Cioară dar şi peste poartă.

În urma schimbărilor efectuate de antrenorul gazdelor, Dan Cuedan, UTA a trecut la cârma partidei, dar nu a putut depăşi o defensivă atentă şi un Cristi Irimia, experimentat şi sigur. Singurele ocazii purtând semnăturile lui Weller, reluare cu şpiţul, şi Bârză, şut de la marginea careului mare.

Chiar dacă rezultatul contează mai puţin în condiţiile unui meci de pregătire, UTA este departe de ceea ce se aşteaptă, şise pare că se anunţă un campionat cu destule lacune şi semne de întrebare…

Pâncota: Irimia – Huţanu (60 Românu), A. Lengyel, Lung (88 Morar), Ruja (70 Nistor) – S. Leucuţa (70 Toda), A. Pavel, Fl. Gâlcă (80 Pap Deac), Bulzan (60 Filimon) – Burian (50 Mitu), A. Mihai (75 Roşu).

UTA (prima repriză): Amadio – Motta, Ene, Gornic, Suslak – Raţ, Chindriş, Lazea – Pop, Miron, Capătă.

UTA (repriza secundă): Amadio (45 Cioară) – Calvin, Matei, Pocuca (70 Chindriş), Siminic – Gligor, A. Neagu, G. Neagu – Bîrză, Weller, Hiago.

Au arbitrat: Dorinel Herţeg – Alina Mihoc, Paul Ardelean.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *