Victorie frumoasă pentru CS UAV Arad

Victorie frumoasă pentru CS UAV Arad

Eşalonul second de rugby a programat sâmbătă pentru rugbiştii de la CS UAV Arad o partidă în compania unei contracandidate la promovare, CSO Pantelimon.

Un lot asemenea celui arădean, foarte tânăr, cu componenţi ai echipelor naţionale de tineret, pregătită de fostul mare internaţional Mircea Paraschiv.

Partida arbitrată la centru de cel mai bine cotat fluieraş român al momentului, Radu Petrescu, meciul a fost unul plăcut, spectaculos şi echilibrat, de la început până la ultimul fluier.

Cu o evoluţie peste cea din partida cu Petroşaniul, arădenii au reuşit să-şi treacă în cont, nu fără emoţii, cel de-al doilea succes stagional, scor 24-20 (14-13), oaspeţii reuşind însă cucerirea punctului bonus.

 

În primul rând îmi face plăcere să felicit arbitrajul, chiar nu am avut niciun fel de probleme, se vede că este unul dintre arbitrii de top ai României. Cât despre joc suntem încă în căutări, dar am sesizat nervozitatea băieţilor, pentru că nu ştim dacă mai putem continua. Nu există interes pe plan local pentru rugby şi deja am obosit, nu se înţelege ce înseamnă sportul de performanţă. Ni s-a spus că nu putem primi bani de la Consiliul Judeţean pe motiv că suntem un club de drept public, mai mult nu vreau să comentez. Nu mai suntem favoriţi la promovare, pentru că nu avem bani.Cu Petroşaniul am câştigat pe valori individuale, de această dată le-am spus că vreau să jucăm colectiv, asta în ideea de a pregăti cât mai bine sezonul viitor. Poate dacă îi lăsam să joace din nou individual, câştigam mai clar. Cert este că faţă de meciul din prima etapă nu am progresat ca şi calitate a jocului, ba dimpotrivă…”, a declarat Ovidiu Şerban.

Formaţii şi marcatori:

CS UAV Arad: Grindei, Maxim, Borş – Moraru, Catargiu  (1 eseu) – Ciocan, Boşneanu, Gorcioaia (1 eseu) – Irimia, Mazăre (3 transformări, 1 lovitură de pedeapsă) – Burai (1 eseu), Florea, Tiron, Farcaş – Grigoraş. Au mai jucat: Tomaşcu, Burţilă, Deaconu, Andrei Borz, Bălţatu, Vlaşin. Antrenor: Ovidiu Şerban

CSO Pantelimon: Dumitrescu, Radu, Neacşu – Stoica, Gottschling – Constantin, Popa, Pânzaru – Bratu (2 lovituri de pedeapsă, 2 transformări), Adrian Borz – Marc, Oneaţă, Stuparu, Vlăsceanu (1 eseu) – Ştefănescu (1 eseu). Au mai jucat: Cîrstea, Moldoveanu, Miclea, Preda, Ion, Vâjea, Buzatu, Sin. Antrenor: Mircea Paraschiv

Au arbitrat: Radu Petrescu – Radu Iordăchescu, Bogdan Gordin (toţi din Bucureşti)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.