Tenismenii de la CSM Arad, la un pas de retrogradare

Tenismenii de la CSM Arad, la un pas de retrogradare

Echipa de tenis de masă băieţi a clubului CSM Arad este aproape de a retrograda în eşalonul secund. Cu evoluţii modeste de-a lungul sezonului în Superliga Naţională, formaţia pregătită de Cristian Dodean va disputa în sistem tur-retur barajul de menţinere în Superliga Naţională. CSM-ul va alinia în meciul cu Universitatea Craiova o echipă tânără şi modestă din punct de vedere al efectivului, formată din doar trei jucători: Bogdan Roman, Patriciu Muntean şi Walter Berg.

 „Ne aşteaptă un baraj foarte greu, asta pentru că Universitatea Craiova este o echipă valoroasă, formată din jucători cu experienţă. Chiar dacă nu i-am învins niciodată, ne dorim să facem un prim meci cât mai echilibrat, ne jucăm şansa până la capăt. Ar fi o surpriză să îi învingem şi să rămânem în Superligă”, a declarat antrenorul Cristian Dodean.

Manşa tur a barajului dintre CSM Arad şi Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă începând cu  ora 10.00, la complexul Emil Prokopecz. Returul va avea loc pe 5 mai, în Cetatea Băniei.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *