Victoria Zăbrani – Banatul Sânicolaul Mic 2-2

Victoria Zăbrani – Banatul Sânicolaul Mic 2-2
0 comments, 24/04/2012, by , in Fotbal, Liga 5, Ultimele stiri

Banatului Sânnicolau Mic a reuşit să câştige un punct, pe terenul celor din Zăbrani. A fost un punct câştigat, graţie execuţiilor de excepţie a portarului oaspete Trifoi, care a reuşit să transforme două penalty-uri.

Gazdele au reuşit deschiderea scorului prin Cosmin Talpaş încă din minutul 3, după o pasă primită de la Ungur. În minutul 30, Edu vede cartonaşul roşu în urma unei alunecări care a găsit piciorul adversarului, jocul luând cu totul o altă turnură. Inclusiv antrenorul celor de la Victoria Zăbrani Claudiu Riviş (foto) vede cartonaşul roşu, fiind trimis în tribună de către centralul Alexandru Vasi.

În parteaa doua a întâlnirii, Niga comite un henţ în careu, centralul acordă 11 metri, Trifoi transformă şi adduce egalarea 1-1, erra minutul 72. Doar trei minute au trecut de la egalare şi oaspeţii beneficiază din nou de o lovitură de la punctual cu var după ce portarul gazdelor Krajcar fautează în propriul careu. Acelaşi Trifoi execută şi adduce Banatul în avantaj, 2-1.

Cu două minute înainte de final, Talpaş reuşeşte egalarea şi astfel Victoria Zăbrani – Banatul Sânicolaul Mic 2-2.

“Are rost să mai spun ceva. Sunt nişte oameni lipsiţi de bun simţ care şi-au bătut joc de 14 jucători. Ăştia nu sunt arbitrii, ăştia  sunt crescuţi ca să fie la număr. N-au prestanţă, n-au nimic.  De aceia vreau să anunţ pe această cale că din acest moment îmi depun demisia pentru a crea acel “şoc” de care echipa are  nevoie, pentru că ţin la acest club, la oameni care sunt implicaţi şi nu vreau ca, poate din cauza “persoanei mele” să li se tragă  toate acestea. Ce am văzut azi pur şi simplu mi-a “pus capac” la tot ce înseamnă arbitraj. Şi repet din nou, nu vreau ca toate  acestea să se tragă acestui club numai că sunt eu aici. Mulţumesc tuturor băieţilor care au colaborat cu mine, conduceri care a  fost alături de mine şi urez succesorului meu să aibă mai mult noroc”, a declarat la finalul partidei Claudiu Riviş

Victoria: Krajcar – Mîț, Lionti, O. Edu, T. Iancu, Ungur, N. Edu, Gîdea, Hodan, Bolohan (Niga), Talpaș.

Banatul: Trifoi – Domeny, Koncz, Mureșan, V. Moț, Fl. Iancu, Zlătaru (Timar), Gurban, Ciba (Blaghi), Vuia, Aslău.

Arbitri: Alexandru Vasi – Alina Mihoc, Sergiu Burcă. Observatori: Adi Apătean, Valer Mărginean.

Ioan Vălean

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *