FC UTA – Negrea Reşiţa 0-5

FC UTA – Negrea Reşiţa 0-5

Matematică ciudată la meciul de fotbal feminin FC UTA Negrea Reșița : 11 contra 3  = 0-5

Jucătoarele antrenate de Gigi Cameniță și Adriana Inoan au întâlnit duminică pe arena din Aradul Nou pe codașa clasamentului seriei de vest a ligii întâi, Negrea Reșița, meci în care au fost învinse cu scorul de 5-0 . Revenind la titlul articolului, cele 11 arădence au fost ”biruite” practic de 3 jucătoare oaspete, toate 3 aduse din Camerun : portărița Ndogo Fouda Adrienne, fundașul central Manie Christine (căpitanul de echipă) și vârful de atac Andiolo Ongnono, autoarea a 4 din cele 5 ”boabe” înscrise în poarta apărată de Meszaros, duminică într-o zi foarte lipsită de inspirație.

Cele trei negrese au alcătuit ”coloana vertebrală” a echipei reșițene, practic acest trio au câștigat bătălia cu FC UTA. Din echipa gazdă, doar Lauruc, Mladin și cât de cât Anuțescu au pus osul la bătaie încercând să ne aducă aminte de UTA care învingea pe Negrea la Reșița cu 6-0 în turul campionatului.

La meci au fost prezente în tribune și  cele trei jucătoare care au renunțat din varii motive să mai evolueze sub culorile alb-roșii: Floare Lihet, Eugenia Anghel și Roxana Danciu, aceasta din urmă de vârsta junioratului recunoscută ca un talent al fotbalului feminin arădean.

FC UTA: Meszaros, Magocs, Anuțescu, Vanu(cpt.), Chiș, Pîrvu, Mercea, Mihuțiu, Mladin, Sala, Lauruc. Au mai evoluat: Haica, Koppandi, Szasz și Banda. Antrenor: Gigi Cameniță

 Negrea Reșița: Ndogo, Andiolo, Manie( cpt) , Poia, Sandu, Belea, Gheorghe, Baicu, Kokai, Zai, Gruescu. Antrenor: Gheorghe Andronic.

 Arbitri: Răzvan Cadar, Alina Mihoc și Mihai Jivan, toți din Arad

 

Ioan Hamza

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *