A venit şi înfrângerea pentru CSU Aurel Vlaicu

A venit şi înfrângerea pentru CSU Aurel Vlaicu

Prima înfrângere din campionat suferită de rugbiştii de la CSU Aurel Vlaicu Arad a venit într-o partidă ce a contat pentru etapa a şasea, prima a returului. Liderii eşalonului second, studenţii lui Ovidiu Şerban au clacat în partida de la Petroşani împotriva Ştiinţei. Petroşenenii s-au impus cu scorul de 22-3 (10-3). Dacă pentru arădeni, singurele trei puncte au fost marcate de Mazăre, gazdele au reuşit să culce balonul în terenul de ţintă de trei ori, reuşind să-şi adjudece şi punctul bonus. Maxim şi Gorcioaia vor rata meciul din etapa viitoare, primul fiind sancţionat pentru lovire, iar al doilea a suferit o accidentare serioasă la genunchi.

CSU Aurel Vlaicu i-a avut în lot la Petroşani pe: Grindei, Tomaşcu, Borş, Diaconu, Morar, Maxim, Ciocan, Gorcioaia, Irimia, Mazăre, Florea, Farcaş, Tiron, Gontineac, Grigoraş. Pe parcurs au mai jucat: Burţilă, Sârb, Bucur, Bosnian, Varga, Rad şi Vlaşin.

Am jucat pe un teren groaznic, aproape impracticabil, cu mult noroi. Am început bine jocul, dar apoi am ratat două şanse de eseu, iar Maxim a luat roşu pentru lovire. De aici s-a rupt totul, din păcate am jucat iar individual, băieţii au fost nervoşi şi agitaţi, nu am dovedit că suntem o echipă, probabil se resimt şi problemele financiare. Poate s-au crezut prea buni, dar iată că nu este chiar aşa, trebuie să ne revenim rapid, pentru că urmează un meci foarte greu, la Pantelimon. S-a accidentat şi Gorcioaia, sperăm să nu fie ceva grav, pentru că el şi Mazăre sunt convocaţi la naţională”, ne-a declarat managerul Cristian Ostafe.

Arădenii ocupă încontinuare prima poziţie în clasament cu 21 de puncte. Etapa viitoare studenţii lui Şerban nu vor avea de loc un meci uşor, urmând să evolueze pe terenul celor de la CSO Pantelimon.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *