Vados Arad l-a transferat pe campionul naţional la şah

Vados Arad l-a transferat pe campionul naţional la şah

Șah Club Vados Arad a realizat una din cele mai spectaculoase mutări ale începutului de an în șahul românesc, reușind achiziționarea campionului național de șah clasic, marele maestru Tiberiu Georgescu. Cu oferte de la toate principalele echipe de Superligă, Tiberiu a ales proiectul clubului arădean, semnând un contract pe doi ani.

Tiberiu Georgescu este cunoscut pasionaților de șah din Arad, el fiind nelipsit de la Arad Open, turneul arădean fiind unul special pentru el chiar, două din normele sale de mare maestru fiind realizate la Arad. Fost campion național de juniori, mare maestru internațional din anul 2015, Tiberiu a avut un an 2018 foarte bun câștigând titlul național și remarcându-se printr-o performanță deosebită pentru CSM Baia Mare la masa 2 în Superligă.

În vârstă de 28 de ani, Tiberiu Georgescu este doctorand al Facultății de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice București, unde își desfășoară activitatea curentă ca și asistent universitar.

Marele maestru încearcă în aceste zile să-și apere titlul național câștigat in 2018, finala campionatului național de șah fiind în plină desfășurare în stațiunea vâlceană Olănești.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *