Handbalistele au stins „lanterna roşie” a seriei vestice

Handbalistele au stins „lanterna roşie” a seriei vestice

Cu biletele pentru turneul semifinal deja acontate, handbalistele de la Crişul Chişineu Criş au obţinut, duminică, a treia victorie consecutivă pe teren propriu, în seria vestică a ligii secunde. După succesele cu Baia Mare şi Oradea, trupa lui Sebastian Tudor a trecut şi de ultima clasată, CSU Timişoara, într-un meci disputat în devans.

Formaţia de pe Bega, calificată în optimile de finală din Cupa României, a oferit o replică bună în Polivalenta arădeană, conducând mult timp pe tabelă. Totuşi, la pauză a fost 17-16 în favoarea gazdelor, mult mai bune în partea a doua, scor 30-26. La Crişul nu au putut evolua patru jucătoare de bază: Morariu, Snakovski, Klimek şi Horge – toate accidentate.

Au jucat pentru formaţia arădeană: Puţ 10, Petruse 7, Iuga 4, Lucuşa 4, Boldor 3, Damian 1, Tudose 1, Corha, Nemoianu, Haidu şi Roman. Crişul se menţine pe locul 2 în seria D, cu 34 de puncte şi până la finalul sezonului regulat mai are de disputat trei meciuri: la Reşiţa, acasă cu liderul CSM Târgu Mureş şi în ultima etapă, la Baia Mare.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *