UVVG Pro Volei Arad debuteaza in campionat

UVVG Pro Volei Arad debuteaza in campionat

Sâmbătă, cu începere de la ora 14, „UVVG” ProVolei Arad dispută prima etapă din actuala ediție de campionat a Diviziei A2 în compania formației Universitatea Cluj, proaspăt retrogradată din prima ligă. Meciul se va disputa la Sala Polivalentă Victoria din Arad. Față de ediția precedentă, formația arădeană se prezintă cu aproximativ același lot din sezonul trecut, dar fără a beneficia de aportul veteranului Marius Mascovits, care s-a retras din activitate din motive de sănătate. Pe viitor, Mascovits se va concentra doar pe voleiul de plajă și pe antrenarea echipelor de juniori și seniori ale clubului. De asemenea, la capitolul absențe este și ridicătorul Dan Jitaru, actualul antrenor al formației feminine de volei de liga secundă Agroland Timișoara.

Dintre jucătorii cu experienţă, sunt în lot Alin Sabău, Sergiu Gligor, Dan Ispas, dar pe loc au rămas și noii veniți din rândul juniorilor, Adrian Matica, Radu Lopătaru și Răzvan Motoc. S-a dat credit în continuare și tinerilor juniori Andrei Preda – ridicător, Filip Tocoian – centru, Vlad Druțău și Sergiu Rodina – extreme și Walter Șipoș – libero.

Radu Săbău se aşteaptă la un campionat infernal, deoarece nu se va putea baza pe veterani decât rar, în măsura în care aceștia vor fi liberi de la slujbele la care sunt angajați, greul rămânând pe umerii celor tineri. „Sper din toată inima să nu fie cazul să intru în teren. În același timp mulțumesc Primărie, conducerii UVVG” Arad și Consiliului Judeţean, pentru ajutorul dat dezvoltării voleiului”, spune Radu Sabău.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.